Lämpöässä lämpöpumput

Lämpöässä lämpöpumput

Lämpöässä maalämpöpumput tuovat lämmön ja viilennyksen omakotitaloista suuriin kiinteistökokonaisuuksiin.

AURINGON LÄMPÖÄ

LÄMPÖÄSSÄ -lämpöpumput ulottuvat pienistä maalämpöpumpuista satojen kilowattien maalämpökeskuksiin. LÄMPÖÄSSÄ -lämpöpumppu on huoleton. Me tunnemme maan ja tekniikan.

Lisätietoa maalämmöstä: MAALÄMPÖ JA MAALÄMMÖN HANKINTA

Tuotekehityksemme lähtökohdat

Suurin säästö: Suurin energiatehokkuus

Nopea asennus: Markkinoiden laajin toimitussisältö, asennettu pisimmälle jo tehtaalla

Lämmin käyttövesi edullisimmin ja hygieenisimmällä tavalla: Kuuma käyttövesi tehdään samanaikaisesti lämmityksen kanssa LÄMPÖÄSSÄN ainutlaatuisella tekniikalla. Vesi on aina virtaavaa, jolloin myös hygieniataso on korkeimmillaan.

Kestävyys: Laitteemme on tehty kestämään Pohjolan olot.

Huolettomuus: Asiakastyytyväisyytemme on korkea jo 35 vuoden kokemuksella. Laite on oltava helppo käyttää ja luotettava.

LÄMPÖÄSSÄ-lämpöpumput 6-17kW: omakotitalot ja mökit

LÄMPÖÄSSÄ-lämpöpumput 6-17kW: omakotitalot ja mökit

VSi 6-14, MAALÄMPÖPUMPUT: Normaaliin käyttöveden tarpeeseen.

VMi 6-17, MAALÄMPÖPUMPUT: Suurempaan käyttöveden tarpeeseen, laajin varustelu tehdasasennettuna, aurinkovalmius asennettuna.

ESi 6-17, MAALÄMPÖPUMPUT: Haastaviin tarpeisiin, laajempiin projektikokonaisuuksiin, erillisellä varaajalla tai vanhan varaajan rinnalle.

LÄMPÖÄSSÄ-kiinteistölämpöpumput 6-200 kW: suuret kiinteistöt, teollisuus, maatalous

LÄMPÖÄSSÄ-kiinteistölämpöpumput 6-200 kW: suuret kiinteistöt, teollisuus, maatalous

ESi 6-17, MAALÄMPÖPUMPUT, maalämpöä 6-17 kW

EMi 22-43, MAALÄMPÖPUMPUT, maalämpöä 22-43 kW

ELi 60-90, MAALÄMPÖPUMPUT, maalämpöä 60-90 kW

IsoÄssä 80-200, MAALÄMPÖKESKUS, käyttövalmis 80-200 kW

Lisävarusteet ja sovellukset

Monipuolinen, mutta helppokäyttöinen ÄssäControl -ohjausjärjestelmä mahdollistaa joustavuuden LÄMPÖÄSSÄ -maalämpöpumpuissa. Etähallinta luo käyttömukavuutta ja huolettomuutta. LÄMPÖÄSSÄ-maalämpöpumppuihin on saatavilla laaja valikoima lisävarusteita, joiden avulla järjestelmä mukautuu ja laajenee käyttötarkoituksen mukaisesti. Tällaisia ovat esimerkiksi etähallinta, varaajat, pumput, venttiilit, ohjaussovellukset, jäähdytys, hybridiratkaisut, agrosovellukset jne.  Katso varustevaihtoehdot Lämpöässä-lisävarusteet -sivulta. Kytkentäkuvia löytyy SUUNNITTELIJAT-osiosta.

Esimerkkejä lisävarusteista

ÄssäCooling jäähdytysyksiköt: Maalämpöpumpulla jäähdytät edullisimmin. Jäähdytysyksiköt asennetaan seinään tai kattoon.

Varaajat: Maalämpöpumppujen erillisvaraajia on tarjolla pienistä omakotiluokan varaajista suuriin tarpeisiin, 500-5000l

ÄssäStream tuotteet: käyttöveden kierron hallintaan

Jäähdytyssovellukset: Erilaiset jäähdytyssovelluksemme hyödyntävät passiivista- ja aktiivista jäähdytystä. Jäähdytys- ja lämmitystarve voivat olla samanaikaisesti tai eri aikana. Joustavasta jäähdytys + –sovelluksesta löytyy ohjattu ylilämmön purku. Maatalouden samanaikaiseen lämmitys- ja jäähdytystarpeeseen löytyy LÄMPÖÄSSÄ-maalämpöpumpuista omat sovellukset. Jäähdytyskohteitamme maataloudessa ovat mm. lantakourujen tai maidon jäähdytys. Samalla ammoniakin hajuhaitat sikaloissa pienevät energiatehokkaimmalla tavalla.

Hybridiohjaus: Erilaisten hybridiratkaisujen hallintaan.

Lisävarusteet ja sovellukset
Elinkaaripalvelut

Elinkaaripalvelut

Kotimaisena valmistajana voimme tarjota kattavat huolto- ja elinkaaripalvelut asiakkaillemme ja tehtaan tuen edustajillemme, aina lähellä asiakasta. Tarjoamme erilaisia lämpöpumppujen elinkaaripalveluita käyttöönotosta huoltoon. VSi-, VMi ja ESi-maalämpöpumpuille on saatavissa käyttöturvaa jopa 9 vuotta ÄssäTurva -palvelulla. Lue lisää HUOLTO-osiostamme.