Syysterveiset Lämpöässä-tehtaalta

Uusimmat kirjoitukset

Arkisto

Avainsanat

26.9.2016

Syysterveiset Lämpöässä-tehtaalta

Syksy on maalämpöpumppujen valmistuksen kulta-aikaa. Toimistohuoneeni hallin puoleisesta ikkunasta näkyy miten parikymmenpäinen työntekijöiden joukko valmistaa ripeään tahtiin kotimaisia maalämpöpumppuja suomalaisiin ja eurooppalaisiin koteihin. Tuotelinjaston vieressä kulkee myös uunituore asiakas seuraamassa esittelijän kanssa jokin aika sitten tilatun koneen valmistumista.

Viereisessä huoneessa pitkäaikainen myyjämme kuuluu keskustelevan asiakkaan kanssa 30 vuotta sitten asennetun laitteen toiminnasta ja toimiston käytävällä kävelevä huoltopäällikkö vahvistaa puhelimen päässä olevalle asiakkaalle, että hänen laitteeseensa kuuluu tehtaan myöntämä viiden vuoden takuu. On hienoa että pystymme olemaan asiakasta lähellä, niin alkumetreillä, kuin vuosikymmenten käytönkin aikana.

Vaikka auringonvalo tulviikin vielä ikkunoista sisään lämmittäen, syksyn myötä illat pimenevät ja yöt viilenevät. Nyt on hyvä aika tarkistaa että lämmityslaitteet ovat kunnossa. Mikäli et vielä omista Lapualla valmistettua Lämpöässän huoletonta maalämpöpumppua ja olet haaveillut säästäväsi lämmityskuluissa, kannattaa ottaa pikaisesti yhteyttä myyntitiimiimme. Ehdit vielä saada laitteiston käyttöön ennen talven tuloa ja säästät jo tulevana talvena sekä rahaa että vaivaa.

Ollaan yhteydessä,
Luotettavasti lähelläsi