LÄMPÖÄSSÄ-lupaus

On kunniamme pitää LÄMPÖÄSSÄ-lämmittäjästä huolta ensihetkestä vuosikymmenten päähän. Vastaamme lämpöpumpun kustannusarviopyyntöösi nopeasti!

Lämpöpumppua hankkimassa? Viipyykö tarjoukset? Pyydä kustannusarvio meiltä, LÄMPÖÄSSÄ-tehtaalta: www.lampoassa.fi/tarjouspyynto

Lämpöpumpun hankinta ja LÄMPÖÄSSÄ-lupaus

Kun mielessä pyörii maalämpöpumpun tai ilma/vesilämpöpumpun hankinta, sinua varmasti kiinnostavat tulevan säästön lisäksi hankintakustannukset. Haluamme auttaa sinua nopeasti eteenpäin päätöksenteossa. Lähetä tarjouspyyntö nettisivuiltamme. Takaamme nopean yhteydenoton.

Mikäli emme tavoita sinua puhelimitse, saat meiltä tekstiviestin, että olemme yrittäneet tavoittaa. Soitathan tällöin meille takaisin numeroon josta olemme teitä tavoitelleet.

LÄMPÖÄSSÄ on aina lähellä asiakasta. Tehdas sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla. Asennettu maalämpöpumppukantamme Suomessa hipoo 35000 laitetta, lähtien vuodesta 1983. Meillä on tehtaan huolto ja kattava takuu 5-vuotta sekä mahdollisuus pidentää käyttöturvasi jopa 9 vuoteen. Lämpöpumpputuoteperheemme vastaavat kaikkiin lämmitystarpeisiin pienistä ilma/vesilämpöpumpuista suuriin maalämpökeskuksiin. Edustajamme ja jälleenmyyjämme ovat levittäytyneet koko Suomeen. Lisäksi viemme LÄMPÖÄSSÄÄ mm. Englantiin, Norjaan ja Liettuaan.

Lähetettyäsi tarjouspyynnön, yhteydenotto voi tulla joko meiltä tehtaalta tai paikalliselta edustajaltamme, riippuen alueesta. Kaikilla edustajillamme on tehtaan tuki ja koulutus. Varsinainen tarjous tehdään useimmiten vasta yhteydenottomme jälkeen, kun riittävät lähtötiedot on kerätty. Samalla sovitaan mahdollisesta kartoitustarpeesta ja kohdekäynnistä. Lämpöpumpun hankinnasta luet lisää: http://www.lampoassa.fi/maalampo/hankintaprosessi/

Ollaan yhteydessä!

LÄMPÖÄSSÄ-tehdas ja asiantuntevat edustajamme ympäri Suomea

 

PYYDÄ KUSTANNUSARVIO