Maalämpö Tampere

/ Lämpöässä myynti Keski-Suomi

Unikontie 2
62100 Lapua

Puh: (06) 433 7200
myynti@lampoassa.fi

Kohteet: UudisrakennusSaneerauskohdeYli 400m² kohde

Futur-Sähkö Oy, Tampere

Veertsankuja 3
33870 Tampere

Keijo Koski
Puh: 044 045 5531
posti@futursahko.fi


Kohteet: UudisrakennusSaneerauskohdeYli 400m² kohde

http://www.futursahko.fi

Maalämpö ja maaviilennys

Lämpöpumpputoteutuksia kaiken kokoisiin kohteisiin. Pääasiassa teemme maaenergiajärjestelmiä lämmitykseen ja viilennykseen. Uudiskohteet sekä vanhojen järjestelmien modernisoinnit avaimet käteen periaatteella. Toteutuksemme laajuus voidaan sovittaa tarpeenne mukaiseksi. Tarvittaessa saatte kokonaisvaltaisen tarjouksen sisältäen kaiken suunnittelusta, purku- ja rakennustöihin viimeistelyyn ja sähköasennuksiin.

LVI-työt

Putkiasennuspalvelut pitkällä kokemuksella. Kaikki kohteet hananvaihdoista teollisuushallin paineilmajärjestelmään ja kaikki siltä väliltä. Toteutamme tarpeenne täsmällisellä tarkkuudella ja pitkää elinkaarta ajatellen. Saatte kauttamme kaikki tarvittavat suunnitelmat sekä kiinteistönne vesi- ja viemärilaitteistojen vastaavan palvelut (KVV-vastaava).

Sähköliike

Futur-Sähkö on perinteikäs, mutta joustava sähköasennusliike. Teemme monia asioita vanhalla tottumuksella, mutta myös ylläpidämme osaamistamme nykypäivän tarpeiden tasolla sekä käytämme aina standardoituja nykyaikaisia tuotteita. Kokonaisvaltainen palvelumme kattaa tarvittaessa kaikki työvaiheet hankkeen alusta loppuun saakka.

Taloautomaatio

Olemme sertifioitu KNX-partner ja yhteistyössä kaikkien suurimpien laitevalmistajien kanssa sekä osa taloautomaatio.fi palvelukonseptia. Kokemuksemme avulla voitte saada haluamanne automaation järkevään hintaan. Ota yhteyttä ja annamme tarjouksen sähkösuunnittelusta, tarvittavista laitteista sekä käyttöönotosta jopa samana päivänä. Tarttumalla kokonaisuuteen säästätte selvää rahaa, mutta aina voitte valita myös osatoimituksen.

Paloilmoitinliike

Tukesin hyväksymä virallinen paloilmoitinjärjestelmien asennus- ja huoltoliike. Kauttamme saatte kaikki järjestelmiin liittyvät palvelut -myös linjavikavalvontaa. Tarpeenne voi olla vanhan kunnossapito tai uuden suunnittelu niin meiltä saatte palvelua. Koulutamme paloilmoittimellenne hoitajat omasta henkilökunnastanne ja säästätte huoltoliikkeen kuluissa.

Murto- ja palovaroitinliike

Teemme kohteisiimme aina määräysten mukaiset palovaroitinasennukset. Tarpeen vaatiessa varustamme kohteenne myös sähkölukituksin sekä kuori- että liiketunnistuksin. Käyttämiimme järjestelmiin saatte kauttamme myös ympärivuorokautisen valvomo- ja vartiointipalvelun. Taloautomaation ansiosta kotisi ottaa sinut vastaan yhdellä sormen heilautuksella. Ei useita paneeleita eikä päällekkäisiä järjestelmiä tuplakustannuksineen!

 

Tampereen LVI-palvelu Oy

Kaskitie 10
33540 TAMPERE

Lauri Knuuttila
040-1522 568
lauri@tamperelvi.fi

Kohteet: UudisrakennusSaneerauskohdeYli 400m² kohde

Hanhimaa Palvelut Oy

Viitaniementie 244
39360 Komi

Mauri Heiska
Puh: 040 520 1906
mauri.heiska@hanhimaapalvelut.fi

Kohteet: UudisrakennusSaneerauskohdeYli 400m² kohde

Putkiliike H Vuorinen Ky, Sastamala

Uotsolantie 10
38460 Sastamala

Kalle Vuorinen
Puh: 0500 336 858
lvi@putkiliikevuorinen.fi

Kohteet: UudisrakennusSaneerauskohdeYli 400m² kohde

Tmi Kari Heikkilä, Virrat

Kiertotie 7
34800 Virrat

Kari Heikkilä
puh. 050 3450 398
tmikariheikkila@hotmail.com

Kohteet: UudisrakennusSaneerauskohde

K-Rauta Toikkonen, Ylöjärvi

Vaihtotie 6-8
33470 Ylöjärvi

Vesa Ahokas
Puh: 050 337 9077
vesa.ahokas@k-rauta.fi

Kohteet: UudisrakennusSaneerauskohde

K-Rauta tunnetaan reiluna rakentajan kauppana. Meiltä saat asiantuntevat kokonaispalvelut sekä turvalliset tuoteratkaisut, jotta rakennus- tai remontointiprojektisi onnistuisi kerralla.