Hyvitämme maalämpöpumpustasi 1000-1200e

Uusimmat kirjoitukset

Arkisto

Avainsanat

Olisiko aika uudistaa kotisi maalämpöpumppu?

Oli se sitten Lämpöässä maalämpö, sen esi-isä Geotherm tai joku aivan muu maalämpöpumppu, merkistä ja kunnosta riippumatta hyvitämme vanhasta vähintään 1000e, kun hankit tilalle kotimaisen modernin Lämpöässän. Suosi suomalaista, suomi on 100v. Lämpöässän kokemus ja laatu on todistettua jo 30000 kiinteistön toimesta jo neljältä vuosikymmeneltä.

HUOM, aikaa vain maaliskuun loppuun!

MAALÄMPÖ HYVITYS

  • Maalämpöpumpun lämmitysteho 10 kW tai yli: hyvitämme 1200e
  • Maalämpöpumpun lämmitysteho alle 10 kW: hyvitämme 1000e
  • Tarjous koskee uusia Lämpöässä maalämpöpumpputilauksia.

Miksi vaihtaa toimiva lämpöpumppu?

Asiakas kertoo seuraavaa:

”Lämpöpumppu ei ollut rikki ja toimi moitteettomasti, joten laitetta ei olisi vielä ollut pakko vaihtaa. Arvelin kuitenkin, että tekniikka on kehittynyt jo niin paljon, että uudella maalämpöpumpulla olisi mahdollisuus saavuttaa myös säästöjä energialaskussa. Voimme luottaa, että uusikin maalämpöpumppumme antaa meille 25 vuotta huoletonta lämpöä.” Heillä uudistus oli pienentänyt lämmityskustannuksia entisestään noin 20 %.

Päivittämällä vanhan maalämpöpumpun, merkistä riippumatta uuteen, saadaan lisää säästöä, energiatehokkuutta, ohjausautomatiikkaa, uusinta ekologista tekniikkaa, etähallintaa, varmuutta ja uuden 5 vuoden takuun.

Tiesitkö? Alkuperäinen Geotherm maalämpö on Lämpöässän yli 40-vuotias esi-isä ja niitäkin löytyy kentältä vielä hurja määrä toiminnassa! Lämpöässän laitteet kestävät!

MAALÄMPÖ KAMPANJA-AIKA: TAMMI-MAALIS 2017

  • Tilaus maaliskuun 2017 loppuun mennessä
  • Toimitus huhtikuun loppuun mennessä (kysy tarvittaessa tehtaan varastoinnista jälleenmyyjältäsi)

Toimi nopeasti! Kevään tahti kiihtyy, tämän parempaa tarjousta et voi saada! Kysy kustannusarvio sivun alareunasta niin ehdit hyödyntää edun. Kuulemiin!

-Lämpöässä myynti

 

Meidät löytää myös:

LinkedIn: www.linkedin.com/company/1069795

Facebook: www.facebook.com/lampoassa/

Youtube: www.youtube.com/lampoassatv

Instagram: @lampoassa