MAALÄMPÖ JOPA -1200e, ETUSI LOPPUU PIAN

Uusimmat kirjoitukset

Arkisto

Avainsanat

LÄMPÖÄSSÄN ENERGIA-AVUSTUS -1000e maalämmön hankintaan!

Kääritään hihat ja ryhdytään toimeen, pyydä ilmainen kustannusarvio sivun alareunassa!

 Annamme talvietuna 1000e energia-avustusta maalämpöhankintaasi, kun tilaat kotimaisen Lämpöässän maaliskuun loppuun mennessä. Edustajiltamme asennushomma hoituu avaimet käteen.

 Kampanjaehdot:

https://www.lampoassa.fi/42904-2/

Maalämpö on, mutta uuden tarpeessa, hyvitämme vanhasta 1000-1200e

 Tienaa vanhalla laitteellasi. Hyvitämme siitä vähintään 1000e, merkistä riippumatta, kun päivität lämmityksesi uuteen Lämpöässä maalämpöön maalilskuun loppuun mennessä!

Kampanjaehdot:

https://www.lampoassa.fi/hyvitamme-vanhasta-maalampopumpusta-1000-1200e-merkista-ja-kunnosta-riippumatta/

Lämpöässä on moderni, älykäs maalämpöpumppu pohjoisen olosuhteisiin, joka on tehty kestämään

Asiakkaamme kommentoi: ”Meille asennettiin kesällä vsi 8 lämpöpumppu. Edellinen lämpöässä 9 oli lähes 20 vuotta. Siinä yhdistyvät suomalaisuus ja pohjalainen yritteliäisyys parhaimmillaan. Suosittelen.”

Halpa, helppo ja huoleton lämmitys sen olla pitää! Ja jäähdytys on lähes vakio uusissa rakennuksissa. Lämpöässä maalämpöpumppu tuo kotiin lähienergiaa omasta maasta ja kukkaro kiittää. Maalämmöllä lämmitys on edullista ja helppoa, jäähdytys lähes ilmaista. Muutamassa vuodessa laadukas kotimainen maalämpö maksaa itsensä takaisin, mutta säästö vain jatkuu. Alla pari kuvaa tutkimuksesta, jossa on laskennallisesti tarkasteltu säästöä. Näet miten keskiverto-omakotialossa maksat järjestelmäinvestoinnin kuudenne vuoden jälkeen ja 11 vuodessa olet jo säästänyt 10000!

 

Lisää asiaa säästöstä löydät: https://www.lampoassa.fi/41707-2/

Ekologista asumismukavuutta ilman rahallista menetystä

Koti on maalämmöllä riippumattomampi energian hinnasta. Ilmainen lähienergia omasta maasta on rahaa parempaan käyttöön. Kunnioitetaan 100-vuotiasta kotimaatamme hankkimalla luotettavia kotimaisia tuotteita, joilla kaikki voittavat. Lämpöässällä on Suomessa valtava kestävien, jopa yli 30-vuotiaiden lämpöpumppujen laitekanta. Asiakastyytyväisyys on suuri ja asiakassuhteet jatkuvat isän talosta pojan kotiin. Lämpöässä maalämpöpumput tehdään Etelä-Pohjanmaalla.

Mikään lämmityslaite ei ole ikuinen, ei edes Lämpöässä. Ja kun uuden maalämpöpumpun aika koittaa, se onnistuu nopeasti ja edullisesti, koska kaikki on jo valmiina. Merkki kuin merkki, päivität sen nyt uuteen edullisesti ja saat vanhasta jopa 1200e hyvitystä.

 

Miksi vaihtaa vielä toimiva maalämpöpumppu?

Asiakas kertoo seuraavaa:

”Lämpöpumppu ei ollut rikki ja toimi moitteettomasti, joten laitetta ei olisi vielä ollut pakko vaihtaa. Arvelin kuitenkin, että tekniikka on kehittynyt jo niin paljon, että uudella maalämpöpumpulla olisi mahdollisuus saavuttaa myös säästöjä energialaskussa. Voimme luottaa, että uusikin maalämpöpumppumme antaa meille 25 vuotta huoletonta lämpöä.” Heillä uudistus oli pienentänyt lämmityskustannuksia entisestään noin 20 %.

Päivittämällä vanhan maalämpöpumpun, merkistä riippumatta uuteen, saadaan lisää säästöä, energiatehokkuutta, ohjausautomatiikkaa, uusinta ekologista tekniikkaa, etähallintaa, varmuutta ja uuden 5 vuoden takuun.

Tiesitkö? Alkuperäinen Geotherm maalämpö on Lämpöässän yli 40-vuotias esi-isä ja niitäkin löytyy kentältä vielä hurja määrä toiminnassa! Lämpöässän laitteet todistetusti kestävät!

Pyydä ilmainen kustannusarvio alla!

Sanneeraaja, muista kotitalousvähennys!

Maalämmön kotitalousvähennys 2017