Vapaa-ajan arvo 2017

Uusimmat kirjoitukset

Arkisto

Avainsanat

Rauha arkeen ja talouteen, maalämmön hankinta 2017!

Vapaa-ajan arvo on nykypäivänä kova. Halutaan helpompaa ja huolettomampaa, myös lämmityksestä. Hommaa on riittävästi muutenkin. Lähienergiaa omasta maasta ja kukkaro kiittää. Maalämpö kasvattaa suosiotaan. Ja miksi ei? Myös puu- ja hakelämmittäjien siirtyminen maalämpöön lisääntyy. Maanviljelijät keskittyvät muuhun ja lämmityksen tulee olla halpa ja helppo.

Ekoteko johon jokaisella on varaa, maalämmön säästö on päättymätön

On alkamassa itsenäisen Suomen 100-vuotisjuhlavuosi. Ajatelkaa! Kun talous on tiukalla ja työn jatkuminenkin välillä epävarmaa, on vaikea tehdä suurempia investointeja tai miettiä valintojensa vaikutusta yhteiskuntaan tai ympäristöön. On kuitenkin yksi keino, jolla ei voi hävitä. Yksittäinen kotitalous voi vaikuttaa! Rakennusten lämmitys on suurin yksittäinen energiasyöppö Suomessa. Kotimaisella maalämmöllä voit tehdä itseäsi hyödyttävän ekoteon.

Uusiutuvalla ja kotimaisella lähienergialla kaikki voittavat! Kallis tuontienergia vähenee, lopputuloksena puhtaus ja vakaus yhteiskunnassa. Kotimaisella lämpöpumpulla saadaan sitä työtä tänne Suomeen. Yhden laiteen tuomaan työketjuun kuuluu monta suomalaisperheen elättäjää markkinoinnista ja tuotekehityksestä valmistukseen ja asennukseen. Maalämpökodista tulee riippumattomampi energian hinnasta. Saadaan päättymätön säästö. Ollaan vielä ekologisiakin, ilman rahallista menetystä.

Kotimainen maalämpö, oikeasti hyvä ja kestävä

Maalämmön investointi on kynnys siirtää hankintaa aina vuodella. Nykyisen lämmitysjärjestelmän kustannuksilla voitaisiin kuitenkin jo vähentää maalämmön investointia. Jos tilillä ei ole hankintasummaa valmiina, rahoituksella tai lainalla vuosittainen lyhennyssumma on samaa luokkaa kuin öljysäiliön täyttö tai lämmityksen sähkölaskut. Ja kokoajan maksetaan laitetta takaisin.

Muutamassa vuodessa laadukas kotimainen maalämpö on maksanut itsensä takaisin, mutta säästö vain jatkuu. Ja Lämpöässällä se tosiaan jatkuu. Laite kestää ja säästää enemmän kuin muut. Tämä todennetaan sillä, että Lämpöässällä on Suomessa ainoana valtava kestävien, jopa yli 30-vuotiaiden lämpöpumppujen, laitekanta. Asiakastutkimusten mukaan lämmittäjien tyytyväisyys on suuri. Asiakassuhteet jatkuvat yli sukupolvirajan, isän talosta pojan kotiin. Nykypäivänä harva laite tehdään kestämään. Romua ja vaihtamisen vaivaa kertyy vuosien saatossa. Lämpöässän tavoitteena on moderni, älykäs laite pohjoisen olosuhteisiin, joka on tehty kestämään.

Asiakkaamme Pekka Eskola Lämpöässä facebookissa (18. marraskuuta kello 14:38):
”Meille asennettiin kesällä vsi 8 lämpöpumppu. Edellinen lämpöässä 9 oli lähes 20 vuotta. Siinä yhdistyvät suomalaisuus ja pohjalainen yritteläisyys parhainmillaan. Suosittelen.”

Lämpöässän edeltäjä, alkuperäinen Geotherm maalämpöpumppu, on edelleen käytössä useassa maalämpötaloudessa jo neljättä vuosikymmentä. Lämpöässän maalämpöpumppu luotiin 1983, kun Geotherm maalämmön valmistus loppui, laatu pysyy.

Kun vuodenvaihde on juhlittu, kääritään hihat!

On aika ryhtyä toimiin. Kunnioitetaan 100-vuotiasta kotimaatamme hankkimalla luotettavia kotimaisia tuotteita. Olkoon vuosi 2017 Suomalaisen työn ja maalämmön vuosi!

Huoletonta tulevaa vuotta!

Me Lämpöässäläiset

Kannattavuuslaskurilla selvitätä säästösi: https://www.lampoassa.fi/maalampo/maalampo-hinta/

PS. Maalämpöhankintasi etenee täyttämällä sivun alareunassa olevan kaavakkeen…