LÄMPÖÄSSÄ MYYNTI VAHVISTUI

Uusimmat kirjoitukset

Arkisto

Avainsanat

Tässä esittäytyvät nyt kaksi uutta myyntitiimimme rautaista ammattilaista Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueella: Jorma ja Marko, olkaa hyvä!

 

Marko Pienimäki,

Lämpöässä Myynti, Pohjanmaa

Tämä 47-vuotias pohjalainen astui Lämpöässän myyntitiimiin syksyllä 2016, mutta Lämpöässä ja sen myynti oli tuttua hommaa jo edellisestä työpaikasta. Minulla on alalla laaja verkosto ja Lämpöässällä on loistavat tuotteet, joten homma lähtikin heti sujumaan vauhdilla. Työelämää on takana jo 33 vuotta, saman verran kuin Lämpöässällä on ikää. Olen naimisissa ja meillä on 2 poikaa sekä vaimon kaksi aikuista lasta ja heidän neljä upeaa lastenlasta. Luonteeltani olen ulospäin suuntautunut, avulias ja luottamuksellinen: projektit hoituvat aina 100 %, eikä homma jää puolitiehen. Työssäni olen yrittäjähenkinen, kaupallinen ja työtä pelkäämätön. Nautin ideoimisesta ja uusien ajatusten herättämisestä. Hyvä henki ihmisten välillä on minulle tärkeää ja pyrin itse luomaan tätä yhteishenkeä kaikessa toiminnassani.

 ”Minuun voi rohkeasti ottaa yhteyttä ja kysyä, vaikka maalämpöpumppu ei olisikaan vielä aivan tämän kuukauden juttu!”

-Marko

Marko Pienimäki
Puh: 044 7433 729
marko.pienimaki@lampoassa.fi

Kohteet: uudisrakennus, saneeraus, myös suuret kiinteistöt

 

Jorma Polvi,

Lämpöässä Myynti, Etelä-Pohjanmaa

Olen 30-vuotias kahden ajoneuvon ja yhden vaimon tuore aviomies Seinäjoelta. Lämpöässäläinen jo neljättä vuotta. Aloitin tuotekehityksestä 2012, josta siirryin tuotantoinsinöörin tehtäviin ja laatuasiatkin tulivat tutuiksi. Kaistanvaihto myyntitiimiin syksyllä 2016 tuli tälle erilaisten ihmisten kanssa työskentelystä ja esiintymisestä nauttivalle insinöörille toivottuna lisämausteena. Nyt saan syvällä luottamuksella tarjota asiakkaillemme tuotetta johon uskon, ja jonka laadun tunnen aina piirustuksista lopputestauksiin. Vapaa-ajalla löydän itseni usein harrastajateatterin lavalta ja toimin Henrik Pajatso nimisen coverbändin keulahahmona. Uskon, että oma rehti luonne ja laadukas tuote, jonka tuntee läpikotaisin, takaavat yhdessä asiakkaillemme parhaan lopputuloksen.

”Selvitetään yhdessä millaiseen maalämpöratkaisuun kodissasi olisi järkevä investoida. Ei maksa mitään, että kysyy, mutta tulevaisuuden säästö voi yllättää sinut. ”

-Jorma

Jorma Polvi
Puh: 040 703 2161
jorma.polvi@lampoassa.fi

Kohteet: uudisrakennus, saneeraus, myös suuret kiinteistöt

 

HUOM! Tule tapaamaan Jormaa ja Markoa ja meitä muita Lämpöässäläisiä Lapuan tehtaamme avoimien ovien päivään 19.11.2016. Tapahtuma on koko perheelle! Tästä lisää lähipäivinä.